LIFTED LIVE WEBINAR

FÅ SUCCESS MED DIGITAL MARKEDSFØRING

LIFTED holder løbende live webinar om udviklingen indenfor digitale marketing, og de marketing kompetencer der er nødvendige for at blive en digital vinder. Følg med her, på Facebook eller LinkedIn for nyheder om flere webinarer og andre events.

Kommende webinarer: Der er ingen planlagte live webinarer

Den digitale udvikling er uundgåelig og kompetenceudvikling er afgørende for digital omstilling. Internationale konkurrenter som Amazon, Zalando, Apple og Google tager ejerskab af kunder ved hjælp af indsigt i data. Fremtiden tilhører de virksomheder og medarbejdere, der forstår at udnytte relevante digitale discipliner og tilpasse deres digitale kompetencer.

Forstår du samspillet mellem de vigtigste digitale marketingdiscipliner? Kan du udfordre medarbejdere, bureauer og nuværende processer i virksomheden? Har du dybdegående forståelse for specifikke digitale marketing discipliner og konkrete værktøjer? Holder du dig ajour med den nyeste viden?

Lifted

Skal du med?

Tilmeld dig webinaret og få et overblik over udviklingen indenfor digitale marketing, og de marketingkompetencer, der er nødvendige for at blive en digital vinder. Få indblik i, hvordan man bedst løfter sine digitale kompetencer.

Vores ekspert og underviser, Jannik Liedner, fortæller om den internationalt anerkendte uddannelse i digital marketing, og giver en introduktion til de vigtigste digitale marketingdiscipliner – herunder SEO, PPC (AdWords), bannerannoncering, sociale medier, mobile marketing, Google Analytics og e-mail marketing.

 

Udfyld formularen til højre og modtag en e-mail med link til webinaret nogle dage før afholdelse.

  • se LIFTEDs cookie- og privatlivspolitik