Modul 7: Social Media Marketing

I Social Media Marketing lærer du, hvordan du skaber tilstedeværelse for din virksomhed på de sociale medier og effektivt engagerer dig med dine kunder på tværs af social media platforme. Modulet går i dybden med de forskellige muligheder, du har for at føre dialog med dine kunder, og du får indsigt i, hvordan de forskellige platforme kan understøtte dine marketingmål.

Online marketingkompetencer, Online marketing, digital marketing, e-handel, internet, adfærd, marketingkanaler, marketingkompetencer

I dette modul lærer du, hvordan du implementerer social media kampagner for at skabe og vedligeholde relationerne til dine kunder. Du får indblik i udfordringerne ved at udarbejde en effektiv social media strategi for din virksomhed og får kendskab til de kritiske punkter i opstartsfasen. Modulet tager udgangspunkt i social media platforme som Facebook, Twitter og LinkedIn, hvor du lærer, hvordan du bruger avancerede funktioner som eksempelvis events, grupper, kampagner og annoncering.

Du bliver også præsenteret for, hvordan du implementerer social plug-ins og integrerer eksterne apps til eksempelvis e-commerce. Du bliver desuden introduceret til en række værktøjer, der er med til at effektivisere dit daglige arbejde med de sociale medier.

Du får indsigt i, hvordan du fastsætter relevante mål for de valgte social media platforme, planlægger og udarbejder social media kampagner samt planlægger og håndterer dine kampagners budget. Du bliver i stand til at måle og evaluere effektiviteten af dine kampagner ved hjælp af analytics, og vurdere, om budgettet lever op til virksomhedens mål. Desuden får du indblik i retningslinjerne omkring privatliv og databeskyttelsen i forbindesle med social media marketing.