Samarbejdspartnere

Hos LIFTED COMPETENCE arbejder vi sammen med en globalt førende uddannelsesinstitution i digital marketing samt Danmarks ledende organisationer inden for markedsføring, e-handel og digitalisering
– Det er vi ret stolte over!

Digital marketing, download, webinar, introduktion

Digital Marketing Institute er global markedsleder inden for certificering og uddannelse i digital marketing og har uddannet over 10.000 erhvervsfolk på verdensplan. I samarbejde med Digital Marketing Institute udbyder LIFTED COMPETENCE den internationalt anderkendte diplomuddannelsen “Professional Diploma in Digital Marketing”.

Digital Marketing, diplomuddannelse, gratis webinar, introduktion, download

Dansk Markedsføring er Danmarks største forening for markedsføring. I samarbejde med Dansk Markedsføring afholder LIFTED COMPETENCE Diplomuddannelsen i Digital Marketing. Er du medlem hos Dansk Markedsføring, får du rabat på diplomuddannelsen i digital marketing.

FDIH – e-handel

FDIH (Foreningen for Dansk Internet Handel) er Danmarks førende organisation for e-handelsvirksomheder, som har til formål at styrke den danske internethandel. LIFTED COMPETENCE samarbejder med FDIH omkring markedsføring af diplomuddannelsen i Digital Marketing. Er du medlemmer af FDIH tilbydes/får du rabat på diplomuddannelsen i digital marketing.

Dansk Mode og Textil – Fashion

Dansk Mode & Textil er brancheorganisation for en af Danmarks vigtigste brancher. I samarbejde med DM&T afholder LIFTED COMPETENCE Diplomuddannelsen i Digital Marketing i Jylland.