PERSONLIGE TRÆNINGSFORLØB

Personlige træningsforløb giver mulighed for at få hands-on træning i, og dybdegående forståelse for, specifikke digitale marketingdiscipliner.

Forløbet er skræddersyet til dig og din virksomhed og sætter fokus på at styrke dine digitale kompetencer. Du modtager en-til-en sparring med en af vores erfarne konsulenter, får mulighed for at arbejde med konkrete værktøjer og spørge ind til specifikke problemstillinger.

Konsulent, digital marketing, marketing, digitalisering, Diplom uddannelse, master, online marketing

7 FORSKELLIGE FORLØB

Du kan vælge imellem personlige træningsforløb i Strategi & planlægning, SEO, Facebook Business Manager, Google Analytics, Adform, Conversion Rate Optimisation og Google Adwords. 

Hvert forløb inkluderer kortlægning af dine nuværende kompetencer samt problemforståelse som vores digitale ekspert kan benytte til jeres træningssessions. Herefter modtager du 2 x 2 sessions med ene-undervisning sammen med en ekspert i det område du har behov for træning i. Ydermere får du 4 timers efterfølgende support via telefon eller e-mail.

Strategi & Planlægning

Lær hvordan du ud fra indsamlet data, analyserer og planlægger din virksomheds fremtidige digitale handlingsplan.

SEO (søgemaskineoptimering)

Du lærer hvordan du skaber øget organisk trafik til dit website, ved hjælp af specifikke optimeringspunkter, så din virksomhed får en højere placering på Google hos dine potentielle kunder.

Facebook Business Manager

Bliv mere effektiv i dit arbejde med Facebook Business Manager (inkl. Instagram kampagner). Få dybdegående forståelse for opsætning, eksekverer, analysering og  evaluering af dine SoMe-kampagner.

Google Analytics

Kom i dybden med, hvordan du måler og overvåger trafikken på dit website med Google Analytics, som gør det muligt at få indsigt i dine kunders adfærd på din hjemmeside, deres demografi samt hvilke handlinger de foretager sig på dit website.

Adform

Du lærer hvordan du opsætter og måler performance på dine bannerannoncer, hvordan du konkret arbejder med annoncering online, og hvordan du uploader bannerbudskaber til Adform, så de er klar til at blive vist på de websites, hvor du ønsker at annoncere.

Conversion Rate Optimisation

Få metoden til at kortlægge de handlinger der er vigtigst i på dit website og hvordan man tildeler de enkelte handlinger værdi. Få eksempelvis træning i målopsætning, analyse og brugertest så du optimere dit website til at få flere konverteringer.

Google AdWords

Kom i dybden med, hvordan du vælger de rigtige søgeord, så du motiverer dine kunder til at foretage en ønsket handling, og derved øger mængden af kvalificerede leads, med de rigtige budskaber og landingpages.

  • se LIFTEDs cookie- og privatlivspolitik

HØJ FAGLIG VIDEN

Vores erfarne eksperter, som sikrer et professionelt og højt niveau for vores digitale workshops. De har fingeren på pulsen og har den nyeste viden om digitale trends.

SKRÆDDERSYET

Vi tilpasser forløbet efter dine problemstillinger og de områder du vil trænes i. Vi kommer gerne til dig eller omvendt – alt afhængig af hvad der passer dig bedst.

FLEKSIBELT

Vi finder en dato der passer dig. Du behøver derfor ikke vente med at komme i gang eller forholde dig til fastsatte datoer.

PRIS

9.900 DKK + moms
eksl. evt. transportomkostninger

Medlemmer af Business Danmark
får 15% rabat

STED

Du bestemmer selv om vi skal komme til dig eller omvendt. Dette aftaler du med vores konsulent efter, at vi har modtaget din tilmelding.

TILMELDING & BETALING

Når du har tilmeldt dig via formularen, sender vi en faktura til dig via e-mail. Betaling skal ske inden 8 dage og tilmelding er først bindende efter indbetaling.

AFMELDING

Skulle du blive forhindret, har du mulighed for at give din plads til en kollega. Overdragelse skal ske skriftligt til liftedcompetence@lifted.dk senest 3 dage inden aftalt dato for forløbet og godkendes af LIFTED COMPETENCE.

SPØRGSMÅL & KONTAKT

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 88 82 70 60 eller via mail liftedcompetence@lifted.dk

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Ring til os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder.