DIGITAL MARKETING UDDANNELSE

8 MARKETINGDISCIPLINER
– 9 moduler – 45 timer

Diplomuddannelsen giver en solid grundforståelse for de vigtigste og mest relevante digitale marketingdiscipliner, samt den viden og de kompetencer som markedet efterspørger. Uddannelsen er anerkendt af blandt andet Business Danmark og mere end 400 har allerede taget den.

Ring og hør mere: +45 88 82 70 60

Uddannelse i digital markedsføring

HVEM KAN DELTAGE?

Alle kan deltage, men for at få det mest optimale ud af uddannelsen er det vigtigt, at du har en grundlæggende forståelse for marketing. Undervisningsmaterialet og selve undervisningen er på dansk og formidles af digitale eksperter med knowhow og flere års hands-on erfaring inden for deres område.

DIN PROFIL

Uddannelsen er ideel for dig, som:

  • arbejder med marketing, salg eller kommunikation
  • er en del af planlægningen og implementeringen af virksomhedens digitale strategi
  • ønsker at styrke dine kompetencer indenfor digital marketing

DET SIGER DELTAGERNE


“Selv med otte års erfaring inden for digital marketing og to år inden for social media, så har det været rigtig godt at få et brush up på alle kanalerne og medierne – også dem jeg ikke har gjort brug af endnu, så man kan blive inspireret til at gå andre veje”


Se videoen og hør mere om, hvordan Hanna, Onlineansvarlig hos Applus Bilsyn, har styrket sine digitale kompetencer med diplomuddannelsen i digital marketing.  

“Jeg var voldsomt begejstret over kurset. Indholdet var koncist og præcist. Al information, der blev givet videre var relevant. Underviserne havde et højt, fagligt niveau og fremragende formidlingsevner.”
– Aske Munk-Jørgensen, Online Sales & Service Manager, TDC

“Jeg har fået god indsigt i noget der ikke er så fjernt som jeg troede, og når jeg skal snakke med bureauer eller medarbejdere, har jeg et langt bedre ståsted end før.”
– Annette Staun, Manager, Novozymes A/S

“Uddannelsen gav mig en fantastisk gennemgang af alle discipliner inden for digital marketing – lige fra SEO og SEM til mediebrug, fordele og ulemper og ikke mindst en introduktion til analytiske værktøjer.”
– Lone Larsen, Kontaktchef, Konstellation Republica

“Meget højt fagligt niveau. Meget relevant og praktisk anvendeligt uddannelsesforløb. Kan virkelig anbefales til andre der ønsker større viden og evner indenfor digital marketing.”
– Christian Elster, Konsulent, KMD

EKSAMEN OG CERTIFIKAT

Uddannelsen afsluttes med en valgfri mundtlig eksamen der er inkluderet i prisen.
Når du har bestået eksamen, får du et digitalt certifikat, du kan indsætte på din LinkedIn profil eller i dit CV.

UDDANNELSENS INDHOLD

Uddannelsen i digital marketing består af 9 undervisningsmoduler, som kommer omkring
de digitale marketingdiscipliner, som markedet efterspørger.
Hvert modul har fokus på planlægning, implementering og effektmåling af din virksomheds digitale marketingstrategi.

Modul 1: Intro til digital marketing

Du får indsigt i udviklingen i digital marketing og lærer at forstå og udnytte styrken i digital marketing som en central drivkraft i din virksomheds marketingstrategi.

Modul 2: Organisk søgemaskineoptimering)

Du lærer, hvordan du skaber organisk trafik til dit website. Du får bl.a. værktøjer til, hvordan du kan forbedre din ranking i søgeresultaterne ved at bruge de rigtige søgeord og skabe relevant content.

Modul 3: PPC (betalt søgemaskineoptimering)

Modul 3: PPC (betalt søgemaskineoptimering)

Du lærer, hvordan du opsætter og optimerer kampagner i Google Adwords. Du får teknisk forståelse og færdigheder i at udarbejde og vedligeholde en effektiv PPC-strategi.

Modul 4: Bannerannoncering

Du lærer, hvordan du implementerer effektive bannerannoncer. Du får kendskab til en bred vifte af bannerformater og lærer, hvordan du udvælger de rigtige formater til dine kampagner.

Modul 5: E-mail Marketing

Du lærer, hvordan du udarbejder effektive e-mail kampagner med fokus på bl.a. e-mail design, brugercentreret indhold, effektmåling og databeskyttelse.

Modul 6: Content Marketing

Du lærer hvordan du engagerer og skaber værdi med dit indhold, og hvordan man udvikler en effektiv content marketing kampagne fra idé til eksekvering.

Modul 7: Social Media Marketing

Du lærer, hvordan du udarbejder en effektiv social media strategi og arbejder med annoncering. Du får bl.a. inspiration til, hvordan du skaber tilstedeværelse for din virksomhed, understøtter dine marketingmål og engagerer dine kunder på de sociale medier.

Modul 8: Analytics

Du lærer, hvordan du måler effekten af dine kampagner ved at analysere data om dine brugere. Du får bl.a. indsigt i, hvordan du bruger de mange funktioner i Google Analytics.

Modul 9: Strategi & Planlægning

Dette modul gør dig i stand til at udarbejde en effektiv digital marketingstrategi. Du lærer bl.a. at definere din(e) målgruppe(r) og udvælge de rigtige værktøjer og kanaler til din virksomhed.

PENSUM MED FOKUS PÅ FØRENDE VÆRKTØJER

 Undervisningsmaterialet er udviklet af fageksperter der har hands on erfaring med bl.a. Google, Facebook, Adform, og som dagligt holder sig opdateret indenfor de digital marketing discipliner der bliver undervist i på de 9 moduler.
Der undervises i den nyeste viden og pensum revideres og opdateres løbende med fokus på det danske marked, for at give dig den nyeste viden inden for digital marketing.

PRAKTISKE INFORMATIONER

NÆSTE HOLDSTART

23. august 2018 – 5 ugers forløb
25. september 2018 – 8 ugers forløb
25. oktober 2018 – 8 ugers forløb

UNDERVISNINGSFORLØB

Antallet af undervisningsdage er fordelt på 5 eller 8 ugers forløb.

Har du ikke mulighed for at komme til et modulerne, har du mulighed for at følge med via livestream eller få optagelsen af modulet tilsendt.

UDDANNELSESSTED

Uddannelsen finder sted i København:

Vibenshuset
Lyngbyvej 2
2100 København

PRIS

24.900 DKK + moms.
Prisen er inkl. forplejning, undervisningsmateriale samt eksamen.

Medlemmer af Business Danmark får 15% rabat

Et akkrediteret forløb giver virksomheder mulighed for at få dækket en del af deltagergebyret via kompetencefonde

PLADSRESERVATION

Du kan tilmelde dig helt frem holdstart – men tilmeld dig i god tid, så du er sikret en plads. Der er plads til 10-15 deltagere.

SPØRGSMÅL & KONTAKT

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Send en mail på liftedcompetence@lifted.dk eller giv et kald på +45 88 82 70 60

VIL DU VIDE MERE?

Se vores webinar og få en introduktion til uddannelsen i digital marketing
og bliv klogere på de digitale marketingdiscipliner.