WORKSHOPS I DIGITAL MARKETING

Workshops giver mulighed for at få hands-on træning i, og dybdegående forståelse for, specifikke digitale marketing discipliner. Du modtager undervisning fra vores konsulenter, får mulighed for at arbejde med konkrete værktøjer og spørge ind til specifikke problemstillinger.

KLIPPEKORT

Du kan vælge at købe en workshop eller et klipport med 6 workshops. Et klippekort kan du vælge at bruge selv eller dele med én eller flere kollegaer. Du kan løbende tage stilling til hvilke workshops er relevante, og behøver derfor ikke at tage en beslutning med det samme.

PRIS

Hver workshop koster 2.995 DKK + moms
Klippekort koster 8.994 DKK + moms (6 workshops á 1.499 DKK)

Konsulent, digital marketing, marketing, digitalisering, Diplom uddannelse, master, online marketing

12 DIGITALE WORKSHOPS OM ÅRET

Vores digitale workshops har fokus på emner inden for strategi og planlægning, Adwords, bannerannoncering, SEO, engagement modelling, analytics og social media marketing,
Hver workshop er 3 timer og består af maks 6 deltagere. Dette er for at sikre, at alle deltagere får en dybegående og hands-on fornemmelse for det specifikke marketingdisciplin. På dagen giver vores førende eksperter dig mulighed for at arbejde med konkrete værktøjer, og sparre med andre digitale profiler.

Planning

Lær hvordan du ud fra indsamlet data, analyserer og planlægger din virksomheds fremtidige digitale handlingsplan.

Kommende datoer
Den 28. marts 2018

AdWords

Kom i dybden med, hvordan du vælger de rigtige søgeord, så du motiverer dine kunder til at foretage en ønsket handling, og derved øger mængden af kvalificerede leads, med de rigtige budskaber og landingpages.

Kommende datoer:
Den 15. marts 2018

Display

Du lærer hvordan du opsætter og måler performance på dine bannerannoncer, hvordan du konkret arbejder med annoncering online, og hvordan du uploader bannerbudskaber til Adform, så de er klar til at blive vist på de websites, hvor du ønsker at annoncere.

Kommende datoer:

SEO (søgemaskineoptimering)

Du lærer hvordan du skaber øget organisk trafik til dit website, ved hjælp af specifikke optimeringspunkter, så din virksomhed får en højere placering på Google hos dine potentielle kunder.

Kommende datoer:
Den 5. februar 2018

Engagement Modelling

Bliv klogere på, hvordan du indeler dine emner og kunder i forskellige faser, fra at de aldrig tænker på dit brand til at de køber det igen og igen. Få metoden til at kortlægge de handlinger der er vigtigst på denne rejse og hvordan man tildeler de enkelte handlinger værdi.

Kommende datoer:
Den 5. april 2018

Google Analytics

Kom i dybden med, hvordan du måler og overvåger trafikken på dit website med Google Analytics, som gør det muligt at få indsigt i dine kunders adfærd på din hjemmeside, deres demografi samt hvilke handlinger de foretager sig på dit website.

Kommende datoer:
Den 8. februar 2018

Social Media Marketing

Social Media Marketing giver dig mulighed for at interagere med dine kunder, og er essentielt til at drive trafik til dit website. Det bør derfor være en central del af din virksomheds marketingstrategi. Derfor underviser vi dig i, hvordan du opsætter, eksekverer og evaluerer på dine SoMe-kampagner.

Kommende datoer:
Den 28. februar 2018

HØJ FAGLIG VIDEN

Vores erfarne eksperter, som sikrer et professionelt og højt niveau for vores digitale workshops. De har fingeren på pulsen og har den nyeste viden om digitale trends.

DIGITALT MARKETINGNETVÆRK

Du bliver en del af et ambitiøst digital marketingnetværk, hvor du har mulighed for at udbygge dit professionelle netværk sammen med ligesindede.

MANGFOLDIGHED AF BRANCHER

Du kommer til at møde forskellige brancher og få indsigt i deres udfordringer og muligheder, som bidrager til nytænkning og vidensdeling.

TILMELDING

Tilmelding kan ske helt frem til startdato for en workshop i digital marketing. Vi anbefaler dog, at du tilmelder dig i god tid, da der er begrænsede pladser på hver workshop. Din tilmelding er først bindende, når vi har modtaget betaling for den tilsendte faktura.

FORBEHOLD

Hos LIFTED COMPETENCE tager vi forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted. Ligeledes gør vi opmærksomme på, at vi kan være nødsaget til at aflyse en workshop ved mindre end 2 tilmeldte.

BETALING

Når du har tilmeldt dig via formularen, sender vi en faktura til dig via e-mail. Betaling skal ske inden 8 dage og tilmelding er først bindende efter indbetaling.

Klippekort skal bruges indenfor 2 år fra betalingsdatoen på fakturaen.

AFMELDING

Skulle du blive forhindret i at deltage i en workshop, har du mulighed for at give din plads til en kollega. Overdragelse skal ske skriftligt til liftedcompetence@lifted.dk senest 3 dage inden workshoppen og godkendes af LIFTED COMPETENCE.

PROGRAM

13.00-13.30: Velkomst og introdokution
13.30-15.30: Workshop og øvelser
15.30-16.00: Afslutning og Q&A-session

STED

Workshops bliver afholdt i vores lokaler i Vibenshuset, Lyngbyvej 2, 2100 København Ø.
Der er gæsteparkering i gården og skal registreres i receptionen.

SPØRGSMÅL & KONTAKT

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 88 82 70 60 eller via mail liftedcompetence@lifted.dk.

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Ring til os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder.