BRUSH-UPS

Digital marketing er under konstant udvikling. Men det kan være svært at holde sig ajour og forstå, hvordan man udnytter nye muligheder og undgår at komme i strid med ændrede regler.

LIFTEDs digitale eksperter holder sig konstant opdateret for at opnå det bedst mulige resultat. Den viden vil vi gerne dele ud af, så du bedre kan udfordre f.eks. kolleger, medarbejdere og bureauer. Brush-ups sørger for at holde dig opdateret med de nyeste regler, ændringer, muligheder og risici indenfor de 8 vigtigste og mest relevante digitale marketingdiscipliner.

NÆSTE BRUSH-UP

Ingen dato sat på nuværende tidspunkt
Har du spørgsmål, så kontakt os endelig

Prisen er 4.900 DKK + moms

lifted_12

BLIV OPDATERET PÅ EN DAG

Hvert brush-up stiller skarpt ind på ny og relevant viden indenfor 8 vigtige og relevante discipliner: SEO, SEM, bannerannoncering, e-mail marketing, content marketing, social media marketing, analytics og data management.

For hver disciplin bruger vi en halv time på at gennemgå de største og mest betydningsfulde ændringer. Derudover er der mulighed for at stille vores eksperter spørgsmål til vores konsulenter samt få inspiration, viden og do’s and don’ts fra de andre ligesindede deltagere.

PROGRAM

09.00 – 09.15  Registrering & Velkomst

09.15 – 09.30   Introduktion

09.30 – 10.30   SEO & Betalte søgeresultater

10.30 – 10.45    Pause

10.45 – 11.45     Bannerannoncering & E-mail marketing

11.45 – 12.30     Frokost

12.30 – 13.30    Content marketing & Social media marketing

13.30 – 13.45    Pause

13.45 – 14.45    Analytics & Data management

14.45 – 15.00    Afslutning

HANDS-ON FAGLIGE EKSPERTER

Vores erfarne eksperter, som holder sig opdateret hver dag ved hvilke ændringer der er vigtige at forstå og integrere. De har fingeren på pulsen og har den nyeste viden om ændringer i den digitale sphere.

AJOURFØRING

Du får den vigtigste og mest brugbare viden som kan give din virksomhed mulighed for at komme foran konkurrenter. Derudover vil du langt bedre kunne udfordre medarbejdere, bureauer og samarbejdspartnere

BRUGBAR VIDEN

En ting er at blive opdateret på digital trends, an anden er at få brugbar viden. På vores brush-ups er der fokus på at få den nyeste information understøttet af konkrete eksempler og tips der nemt kan omsættes til handling i din virksomhed.

PRIS

4.900 DKK + moms

Medlemmer af Business Danmark
får 15% rabat

STED

LIFTED Brush-ups bliver afholdt i vores lokaler i Vibenshuset:
Lyngbyvej 2
2100 København Ø

TILMELDING & BETALING

Når du har tilmeldt dig via formularen, sender vi en faktura til dig via e-mail. Betaling skal ske inden 8 dage og tilmelding er først bindende efter indbetaling.

AFMELDING

Skulle du blive forhindret, har du mulighed for at give din plads til en kollega. Overdragelse skal ske skriftligt til liftedcompetence@lifted.dk senest 3 dage inden arrangementet og godkendes af LIFTED COMPETENCE.

SPØRGSMÅL & KONTAKT

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 88 82 70 60 eller via mail liftedcompetence@lifted.dk

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Ring til os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder.