KOMPETENCETJEK

TAG ET KOMPETENCETJEK OG FÅ EN DIGITAL UDVIKLINGSPLAN

Hos LIFTED COMPETENCE kan du kortlægge dit digitale kompetenceniveau og få en personlig udviklingsplan med inspiration og forslag til, hvordan du kan styrke dine digitale marketingkompetencer – GRATIS!

Tjek dit digitale niveau i dag og få sendt resultaterne direkte til din indbakke.

LIFTED COMPETENCE - Your Digital Transformation

Hold dig opdateret om digitale trends

START DIT KOMPETENCETJEK

1 a
2 b
3 c
4 d
5 e
6 f
7 g
8 h
9 i
  • Søgemaskine optimering (SEO) handler om hvordan du skaber organisk trafik til dit website.

Digitaliseringen kræver nye kompetencer – Digitaliseringen gør, at vi skal arbejde på en helt anden måde. Det er et paradigmeskifte, som alle, der arbejder med marketing, må omstille sine kompetencer efter. LIFTED COMPETENCE hjælper dig med at styrke og udvikle dine digitale marketingkompetencer.

Styrk dine digitale kompetencer – Det skal billedligt talt ses som et medlemskab i et fitnesscenter, hvor du kan træne og styrke dine digitale kompetencer. I vores “fitnesscenter” starter vi med at vurdere dit nuværende niveau og giver dig ekspertvejledning i udarbejdelsen af din personlige udviklingsplan.

Fokus på netværksgrupper – Du bliver også en del af et ambitiøst digital marketing netværk. Det er for dig som ønsker at udbygge dit professionelle netværk sammen med ligesindede. Vi kortlægger alle vores medlemmers digitale kompetenceniveau og sammensætter nøje alle vores netværksgrupper derefter.