TILMELDING TIL UDDANNELSE I
DIGITAL MARKETING

Når du accepterer vores datapolitik, accepterer du at modtage LIFTEDs* e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. Nyhedsbrevet indeholder typisk redaktionelt indhold, som holder dig opdateret om kompetenceudvikling, kommende uddannelsesstarter og workout sessions, digitale trends og tips til digital marketing.
Samtidigt godkender du, at LIFTED må kontakte dig med information og tilbud via e-post og telefon. Endeligt accepterer du at LIFTED internt må dele dine personoplysninger (f.eks. navn, adresse, e-mail, telefon mv.). * LIFTED A/S består af LIFTED COMPETENCE, LIFTED EXPERIENCE, LIFTED SOLUTION & LIFTED TRAFFIC. 

Please wait...

 

PRAKTISKE INFORMATIONER

TILMELDING

Tilmelding kan ske helt frem til startdato – vi anbefaler dog, at du tilmelder dig i god tid, da der er begrænsede pladser på hvert hold. Din tilmelding er først bindende, når vi har modtaget betaling for den tilsendte faktura.

BETALING

Når du har tilmeldt dig via tilmeldingsformularen, sender vi en faktura til dig via mail. Betaling skal ske inden 8 dage og din tilmelding er først bindende efter indbetaling.

MEDLEMSRABAT

Som medlem af Dansk Markedsføring eller FDIH får du rabat på diplomuddannelsen.
Rabatten bliver automatisk fratrukket, når du har angivet dit medlemskab i tilmeldingsformularen.
Det er dog ikke muligt at kombinere rabataftaler, voucherkode eller lignende.

AFMELDING & OVERDRAGELSE AF TILMELDING

Din tilmelding er bindende, når betalingen er gennemført. Skulle du blive forhindret i at deltage, har du mulighed for at skifte til et andet hold eller give din plads videre til en kollega. Holdskifte og overdragelse skal ske skriftligt til liftedcompetence@lifted.dk senest 3 dage inden holdstart og godkendes af LIFTED COMPETENCE. Medlemsrabatter kan ikke overdrages til kollegaer.

FORBEHOLD

Hos LIFTED COMPETENCE tager vi forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.
Ligeledes gør vi opmærksomme på, at vi kan være nødsaget til at aflyse holdstart ved mindre end 10 tilmeldte. Er du tilmeldt det pågældende hold, har du mulighed for at deltage på et andet hold eller få pengene retur.

SPØRGSMÅL & KONTAKT

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 88 82 70 60 eller via mail liftedcompetence@lifted.dk.