TILMELDING TIL UDDANNELSE I DIGITAL MARKETING

  • Når du tilmelder dig, accepterer du LIFTEDs datapolitik

PRAKTISKE INFORMATIONER

TILMELDING

Tilmelding kan ske helt frem til startdato – vi anbefaler dog, at du tilmelder dig i god tid, da der er begrænsede pladser på hvert hold. Din tilmelding er først bindende, når vi har modtaget betaling for den tilsendte faktura. Tilmelder du dig 14 dage inden holdstart eller senere, er din tilmelding bindende efter udfyldelse af ovenstående formular.

MEDLEMSKAB

Medlemmer af Business Danmark får 15% rabat på uddannelsen. Er du medlem af Business Danmark, så husk at afkrydse medlemskabsfeltet i tilmeldingsformularen.

BETALING

Når du har tilmeldt dig via tilmeldingsformularen, sender vi en faktura til dig via mail. Betaling skal ske inden 8 dage og senest inden holdstart dagen.

AFMELDING & OVERDRAGELSE AF TILMELDING

Din tilmelding er bindende, når betalingen er gennemført. Skulle du blive forhindret i at deltage, har du mulighed for at skifte til et andet hold eller give din plads videre til en kollega. Holdskifte og overdragelse skal ske skriftligt til liftedcompetence@lifted.dk senest 3 dage inden holdstart og godkendes af LIFTED COMPETENCE. Dette grunder i, at diplomuddannelsen ses som værende et personligt uddannelsesforløb. Medlemsrabatter kan ikke overdrages til kollegaer.

FORBEHOLD

Hos LIFTED COMPETENCE tager vi forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.
Ligeledes gør vi opmærksomme på, at vi kan være nødsaget til at aflyse holdstart ved mindre end 10 tilmeldte. Er du tilmeldt det pågældende hold, har du mulighed for at deltage på et andet hold eller få pengene retur.

SPØRGSMÅL & KONTAKT

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 88 82 70 60 eller via mail liftedcompetence@lifted.dk.