TILMELDING TIL UDDANNELSE I DIGITAL MARKETING

  • Når du accepterer vores datapolitik, accepterer du at LIFTED må kontakte dig på e-mail eller telefon med nyheder og tilbud.

PRAKTISKE INFORMATIONER

TILMELDING

Tilmelding kan ske helt frem til startdato – vi anbefaler dog, at du tilmelder dig i god tid, da der er begrænsede pladser på hvert hold. Din tilmelding er først bindende, når vi har modtaget betaling for den tilsendte faktura.

BETALING

Når du har tilmeldt dig via tilmeldingsformularen, sender vi en faktura til dig via mail. Betaling skal ske inden 8 dage og din tilmelding er først bindende efter indbetaling.

MEDLEMSRABAT

Som medlem af Dansk Markedsføring eller FDIH får du rabat på diplomuddannelsen.
Rabatten bliver automatisk fratrukket, når du har angivet dit medlemskab i tilmeldingsformularen.
Det er dog ikke muligt at kombinere rabataftaler, voucherkode eller lignende.

AFMELDING & OVERDRAGELSE AF TILMELDING

Din tilmelding er bindende, når betalingen er gennemført. Skulle du blive forhindret i at deltage, har du mulighed for at skifte til et andet hold eller give din plads videre til en kollega. Holdskifte og overdragelse skal ske skriftligt til liftedcompetence@lifted.dk senest 3 dage inden holdstart og godkendes af LIFTED COMPETENCE. Medlemsrabatter kan ikke overdrages til kollegaer.

FORBEHOLD

Hos LIFTED COMPETENCE tager vi forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted.
Ligeledes gør vi opmærksomme på, at vi kan være nødsaget til at aflyse holdstart ved mindre end 10 tilmeldte. Er du tilmeldt det pågældende hold, har du mulighed for at deltage på et andet hold eller få pengene retur.

SPØRGSMÅL & KONTAKT

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 88 82 70 60 eller via mail liftedcompetence@lifted.dk.