Modul 6: Social Media Marketing – del 1

I første modul om Social Media Marketing lærer du, hvordan du skaber tilstedeværelse for din virksomhed på de sociale medier og effektivt engagerer dig med dine kunder på tværs af social media platforme. Modulet giver dig dybdegående kendskab til de nyeste trends og de mange muligheder, der opstår på de sociale medier med de sociale forbrugere, som altid er online. Du får indsigt i, hvordan de forskellige platforme kan understøtte dine marketingmål.

Online marketingkompetencer, Online marketing, digital marketing, e-handel, internet, adfærd, marketingkanaler, marketingkompetencer

Du bliver bevidst om, hvad du som virksomhed skal være opmærksom på, når du bruger sociale medier som kommunikationskanal. Du bliver i stand til at fastsætte og prioritere forskellige mål for din virksomhed, kunder, produkter og services. Desuden giver modulet dig indblik i formålet med de forskellige sociale medier samt hvordan de strategisk passer bedst til din virksomhed og målgruppe.

Modulet kommer omkring de mest centrale begreber, der bruges på de sociale medier, og gør dig i stand til at skabe din virksomheds tilstedeværelse på tværs af bl.a. Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube og Google+. Du får forståelse for, hvordan du implementerer relevante private settings på de sociale medier, opbygger en konto etc., som engagerer på tværs af en række social media platforme.