Modul 8: Mobile Marketing

Mobile Marketing-modulet har fokus på at udnytte styrken ved de mobile teknologier for at få adgang til det stadigt stigende antal af mobile forbrugere. Du får viden om de nyeste tendenser inden for mobile marketing og lærer om de mange muligheder, der opstår i takt med begrebet “always on” på de mobile enheder.

Modulet går i dybden med de centrale begreber, der bruges indenfor mobile marketing, og udstyrer dig med den tekniske viden og de færdigheder, du skal bruge for at opbygge og vedligeholde en effektiv mobile marketingstrategi. Du får kendskab til de forskellige kampagnemuligheder på mobilen, som bl.a. understøttes af Apps, SMS, Display og NFC (near field communication).

Konsulent, digital marketing, marketing, digitalisering, Diplom uddannelse, master, online marketing

Du lærer også, hvordan du vurderer, om et mobiloptimeret website eller en app er bedst for din virksomhed. Du vil forstå vigtigheden af at have et relevant kampagnebudskab, og behovet for løbende at underbygge dine marketingaktiviteter med tests, reviews og løbende analytiske målinger.

Du bliver introduceret til Digital Marketing Institutes seks-trins proces til at designe og udvikle effektive mobile apps, og får forståelse for, hvordan mobile marketing kan integreres med den nyeste udvikling inden for social media marketing.