DIGITAL MARKETING UDDANNELSE

8 MARKETINGDISCIPLINER
– 10 moduler – 30 timer

Danmarks førende uddannelse i digital marketing giver dig en solid grundforståelse for de vigtigste digitale marketingdiscipliner. Du får den viden og de kompetencer, som markedet efterspørger.
Få et diplom i digital marketing, som er internationalt anerkendt og udbydes i 81 lande. +18.000 har taget uddannelsen på verdensplan. I Danmark har mere end 300 allerede taget uddannelsen.

Uddannelse i digital markedsføring

HVEM KAN DELTAGE?

Alle kan deltage, men for at få det mest optimale ud af uddannelsen er det vigtigt, at du har en grundlæggende forståelse for marketing. Det er vigtigt, at du kan læse og forstå engelsk, da undervisningsmaterialet og eksamen er på engelsk. Selve undervisningen er på dansk og formidles af digitale eksperter med knowhow og flere års hands-on erfaring inden for deres område.

DIN PROFIL

Uddannelsen er ideel for dig, som:

  • arbejder med marketing, salg eller kommunikation
  • er en del af planlægningen og implementeringen af virksomhedens digitale strategi
  • ønsker at styrke dine kompetencer indenfor digital marketing

DET SIGER DELTAGERNE


“Selv med otte års erfaring inden for digital marketing og to år inden for social media, så har det været rigtig godt at få et brush up på alle kanalerne og medierne – også dem jeg ikke har gjort brug af endnu, så man kan blive inspireret til at gå andre veje”


Se videoen og hør mere om, hvordan Hanna, Onlineansvarlig hos Applus Bilsyn, har styrket sine digitale kompetencer med diplomuddannelsen i digital marketing.  

“Jeg er rigtig glad for, at jeg deltog i denne uddannelse. Den har givet mig svar på mine spørgsmål som jeg havde inden uddannelsesstarten. Godt indhold, gode undervisere og generelt godt skruet sammen”

– Troels Therkildsen, e-commerce manager, Becksöndergaard

“Uddannelsen gav mig en fantastisk gennemgang af alle discipliner inden for digital marketing – lige fra SEO og SEM til online mediebrug, fordele og ulemper og ikke mindst en introduktion til analytiske værktøjer. Det har givet mig en solid grundviden og ikke mindst gjort mig nysgerrig efter mere”
– Lone Larsen, Kontaktchef, Konstellation Republica

“Det var fedt at få et overordnede indblik i og forståelse for, hvordan digitale medier kan bruges. Godt overblik og masser at arbejde videre med”
– Mia Schytz, Webshop & Administrative Coordinator, Nordstjerne ApS

EKSAMEN OG CERTIFIKAT

Uddannelsen afsluttes med en valgfri eksamen bestående af 200 multiple choice spørgsmål.
Når du har bestået eksamen, får du et digitalt certifikat, du kan indsætte på din LinkedIn profil eller i dit CV.
Eksamensbegyr: 180€ (1.350 DKK).

UDDANNELSENS INDHOLD

Uddannelsen i digital marketing består af 10 undervisningsmoduler, som kommer omkring de digitale marketingdiscipliner, som markedet efterspørger.
Hvert modul har fokus på planlægning, implementering og effektmåling af din virksomheds digitale marketingstrategi.
Alle vores undervisere er certificeret i digital marketing fra Digital Marketing Institute.

Modul 1: Intro til digital marketing

Du får indsigt i udviklingen i digital marketing og lærer at forstå og udnytte styrken i digital marketing som en central drivkraft i din virksomheds marketingstrategi.

Modul 2: SEO (organisk søgemaskineoptimering)

Modul 2:
SEO (organisk søgemaskineoptimering)

Du lærer, hvordan du skaber organisk trafik til dit website. Du får bl.a. værktøjer til, hvordan du kan forbedre din ranking i søgeresultaterne ved at bruge de rigtige søgeord og skabe relevant content.

Modul 3: PPC (betalt søgemaskineoptimering)

Modul 3: PPC (betalt søgemaskineoptimering)

Du lærer, hvordan du opsætter og optimerer kampagner i Google Adwords. Du får teknisk forståelse og færdigheder i at udarbejde og vedligeholde en effektiv PPC-strategi.

Modul 4: Digital Display Advertising

Du lærer, hvordan du implementerer effektive bannerannoncer. Du får kendskab til en bred vifte af bannerformater og lærer, hvordan du udvælger de rigtige formater til dine kampagner.

Modul 5: E-mail Marketing

Du lærer, hvordan du udarbejder effektive e-mail kampagner med fokus på bl.a. e-mail design, brugercentreret indhold, effektmåling og databeskyttelse.

Modul 6: Social Media Marketing - del 1

Du lærer, hvordan du skaber tilstedeværelse for din virksomhed, understøtter dine marketingmål og engagerer dine kunder på de sociale medier.

Modul 7: Social Media Marketing - del 2

Du lærer, hvordan du udarbejder en effektiv social media strategi. Du får bl.a. inspiration til, hvordan du kommer i dialog med dine kunder, arbejder med annoncering og bruger avancerede funktioner.

Modul 8: Mobile Marketing

Du får indsigt i, hvordan du får adgang til de mobile forbrugere. Du får bl.a. indsigt i forskellige kampagnemuligheder, som bl.a. understøttes af SMS, bannerannoncering og apps.

Modul 9: Google Analytics

Du lærer, hvordan du måler effekten af dine kampagner ved at analysere data om dine brugere. Du får bl.a. indsigt i, hvordan du bruger de mange funktioner i Google Analytics.

Modul 10: Strategi & Planlægning

Dette modul gør dig i stand til at udarbejde en effektiv digital marketingstrategi. Du lærer bl.a. at definere din(e) målgruppe(r) og udvælge de rigtige værktøjer og kanaler til din virksomhed.

VIL DU VIDE MERE?

Se vores webinar og få en introduktion til uddannelsen i digital marketing
og bliv klogere på de digitale marketingdiscipliner.

PRAKTISKE INFORMATIONER

NÆSTE HOLDSTART

23. januar 2018 – København
2 ugers forløb.

12. marts 2018 – København
2 ugers forløb.

UNDERVISNINGSFORLØB

Antallet af undervisningsdage er fordelt på 2 eller 4 ugers forløb.

2 uges forløb: 2 eller 3 undervisningsdage på én uge fra kl. 9:00 til 15:30.
4 ugers forløb: 1 eller 2 undervisningsdage om ugen fra kl. 9:00 til 15:30.

UDDANNELSESSTEDER

Undervisningen finder sted i København.

København

LIFTED A/S
Lyngbyvej 2
2100 København Ø

Livestream

Som noget nyt, tilbyder vi nu også livestream af vores hold i København.

PRIS

Uddannelsen koster 19.900 DKK + moms.
Prisen er inkl. forplejning og undervisningsmateriale.

Er du medlem af Dansk Markedsføring eller FDIH, får du medlemspris: 18.900 DKK + moms. 

Ved valg af Livestream på distancen:
17.900 DKK + moms 

PLADSRESERVATION

Du kan tilmelde dig helt frem til en uge før holdstart – men tilmeld dig i god tid, så du er sikret en plads. Din tilmelding er først bindende, når vi har modtaget din betaling.

SPØRGSMÅL & KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til uddannelsen.

Send en mail på liftedcompetence@lifted.dk eller giv et kald på +45 88 82 70 60

PENSUM ER UDVIKLET AF BL.A.
GOOGLE, FACEBOOK OG MICROSOFT

 Undervisningsmaterialet er udviklet af 150+ førende eksperter fra bl.a. Google, Facebook og Microsoft og er valideret af Scottish Qualifications Authority på niveau 8 og kvalificeret af European Qualifications Framework til niveau 5.
Der undervises i den nyeste opdatering af pensum, Syllabus 6.0, som løbende revideres og opdateres for at give dig den nyeste viden inden for digital marketing.