WORKOUT SESSIONS

Hver session er opbygget som en workshop, som fokuserer på emner inden for digital marketing. Du modtager både undervisning fra vores digitale konsulenter og får mulighed for at arbejde med konkrete værktøjer. Derudover får du muligheden for at netværke med andre spændende digitale profiler.

Du kan vælge enten selv at bruge klippekortet til vores workout sessions, eller dele det med en eller flere kollegaer, hvor der sammen med andre digitale marketers arbejdes hands-on med de digitale marketingdiscipliner.

PRIS

Klippekort med 6 klip til workout sessions for 1499DKK pr. klip. + moms.

Konsulent, digital marketing, marketing, digitalisering, Diplom uddannelse, master, online marketing

VIL DU VIDE MERE?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Ring til os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

12 WORKOUT SESSIONS OM ÅRET

Vores workout sessions har fokus på emner inden for SEO, bannerannoncering, social media marketing, mobile marketing, analytics og strategi & planlægning.
På dagen giver vores førende eksperter dig mulighed for at arbejde med konkrete værktøjer, og sparre med andre digitale profiler.

Planning

Planning

Lær hvordan du ud fra indsamlet data, analyserer og planlægger din virksomheds fremtidige digitale handlingsplan.

Datoer

AdWords

AdWords

Kom i dybden med, hvordan du vælger de rigtige søgeord, så du motiverer dine kunder til at foretage en ønsket handling, og derved øger mængden af kvalificerede leads, med de rigtige budskaber og landingpages.

Kommende datoer:
Onsdag den 3. maj 2017
Torsdag den 2. november 2017

Display

Display

Du lærer hvordan du opsætter og måler performance på dine bannerannoncer, hvordan du konkret arbejder med annoncering online, og hvordan du uploader bannerbudskaber til Adform, så de er klar til at blive vist på de websites, hvor du ønsker at annoncere.

Kommende datoer:
Onsdag den 30. august

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization (SEO)

Du lærer hvordan du skaber øget organisk trafik til dit website, ved hjælp af specifikke optimeringspunkter, så din virksomhed får en højere placering på Google hos dine potentielle kunder.

Kommende datoer:
Torsdag den 7. september

Google Analytics

Google Analytics

Kom i dybden med, hvordan du måler og overvåger trafikken på dit website med Google Analytics, som gør det muligt at få indsigt i dine kunders adfærd på din hjemmeside, deres demografi samt hvilke handlinger de foretager sig på dit website.

Kommende datoer:
Torsdag den 28. september 2017

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing giver dig mulighed for at interagere med dine kunder, og er essentielt til at drive trafik til dit website. Det bør derfor være en central del af din virksomheds marketingstrategi. Derfor underviser vi dig i, hvordan du opsætter, eksekverer og evaluerer på dine SoMe-kampagner.

Kommende datoer:
Onsdag den 11. oktober 2017

DIGITALT MARKETINGNETVÆRK

Du bliver en del af et ambitiøst digital marketingnetværk, hvor du har mulighed for at udbygge dit professionelle netværk sammen med ligesindede.

HØJ FAGLIG VIDEN

Vores erfarne eksperter, som sikrer et professionelt og højt niveau for vores workout sessions. De har fingeren på pulsen og har den nyeste viden om digitale trends.

MANGFOLDIGHED AF BRANCHER

Du kommer til at møde forskellige brancher og få indsigt i deres udfordringer og muligheder, som bidrager til nytænkning og vidensdeling. 

 START MED ET KOMPETENCETJEK

Vi kortlægger dit digitale kompetenceniveau og giver dig en personlig udviklingsplan
med inspiration og forslag til, hvordan du kan styrke dine digitale marketingkompetencer – GRATIS!

TILMELDING

Tilmelding kan ske helt frem til startdato for en workout session. Vi anbefaler dog, at du tilmelder dig i god tid, da der er begrænsede pladser på hver workout session. Din tilmelding er først bindende, når vi har modtaget betaling for den tilsendte faktura.

FORBEHOLD

Hos LIFTED COMPETENCE tager vi forbehold for eventuelle ændringer i program, tid og sted. Ligeledes gør vi opmærksomme på, at vi kan være nødsaget til at aflyse en workout session ved mindre end 5 tilmeldte.

BETALING

Betaling: Når du har tilmeldt dig via tilmeldingsformularen, sender vi en faktura til dig via mail. Betaling skal ske inden 8 dage og din tilmelding er først bindende efter indbetaling.

AFMELDING

Skulle du blive forhindret i at deltage på en workout session, har du mulighed for at give din plads videre til en kollega. Overdragelse skal ske skriftligt til liftedcompetence@lifted.dk senest 3 dage inden startdato for workout session og godkendes af LIFTED COMPETENCE.
Dit klippekort består af 6 klip, som skal bruges inden for 2 år fra betalingsdatoen på fakturaen.

PROGRAM

13.00-13.30: Velkomst og intro til dagens session
13.30-15.30: Workshop og øvelser
15.30-16.00: Afslutning og Q&A-session

STED

Workout sessions bliver afholdt i vores lokaler i Vibenshuset, Lyngbyvej 2, 2100 København Ø.
Der er gæsteparkering i gården.

SPØRGSMÅL & KONTAKT

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 88 82 70 60 eller via mail liftedcompetence@lifted.dk.